Davranış Bozukluğu Nedir Maddeler Halinde

Yazan Osmanlı Tarih 1 yorum

Davranış Bozukluğu; davranış bozukluklarında başlayan fiziksel bir nedeni, özellikle sosyal uyum ilişkili olmadan geliyor. Sosyal ya da etik davranış genellikle kabul edilir. Böylece, genellikle çocuklarda ve saldırganlık görülen bozuk insanların, bazı formları için terim davranış bozukluğu, hırsızlık, okuldan kaçma olayları görünür ruhsal bozukluklar için kullanılır. Psikologlar, davranış bozuklukları, beyin bozuklukları, kişilik bozuklukları, psikoz ve nevroz kalitesine ve miktarına göre dört ana bölüme ayrılmıştır :

1 - Brain bozuklukları, organik hastalığın sonucu olarak ortaya çıkar. Genellikle yaşlılarda ve alkoliklerde görülür.

2 - Kişilik bozukluğu ve gerçeklik ile çözülmez bağlantılı sanrılar bulunamadı. Ancak, geliştirilecek sosyal politikasından sapma kişilik özellikleri önemli bir sorundur.

3 - Psikoz ciddi bir davranış bozukluğu gözetiminde bakım gerektirir. Psychotics gerçekten oldukça uzak bir dünyada yaşıyoruz. Sanrılar, duygu ve düşünce bozuklukları sıkça rastlanmaktadır.

4 - nevroz ve iş hayatında ve sosyal ilişkilerinde, aşırı endişeli ve huzursuz olması için kişinin hafif şiddette yetersizliği içeren bir davranış bozukluğudur. Hastanede tedavi gerektirecek kadar önemli bir davranış bozukluğu değildir.

1 yorum:

Anonymous said...

How to Make Money from Betting on Sports in Nigeria - Work
You can do it in Nigeria on febcasino this site 1xbet and other online bookmakers, but many sites require you to play online poker. As a งานออนไลน์ result, gambling online is a

Post a Comment