İki Dünya Arasında Ellerini Uzat Bana Anlat Hadi Susmasana Şarkısı

Makalemizde yer alan İki Dünya Arasında Ellerini Uzat Bana Anlat Hadi Susmasana Şarkısı konusu tüm detaylar ile ele alınmaya çalışıldı. İllaki sizlerinde İki Dünya Arasında Ellerini Uzat Bana Anlat Hadi Susmasana Şarkısı konusu hakkında bilfdikleriniz vardır. Bildiklerinizi diğer insanların faydalanması adına bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazımızın sadece özet kısmını okudunuz, eğer tümünü okumak ve öğrenmek istiyorsanız buraya İki Dünya Arasında Ellerini Uzat Bana Anlat Hadi Susmasana Şarkısı tıklayarak tamamını okuyabilirsiniz...

1 yorum:

Demet Avcı said...

WİKİPEDİA’YA NASIL GİRİLİR? VİKİPEDİ ERİŞME – 2018
Vikipedi ya da orijinal ismiyle Wikipedia; kar amacı gütmeyen kullanıcıları tarafından hazırlanan birçok dilde hizmet veren dünyanın en büyük internet ansiklopedisi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde ülkemiz tarafından erişim engeli konuldu. Kapatılması birçok spekülasyon ve dedikodulara neden oldu. Ülkemiz yöneticileri tarafından yapılan açıklamalara göre ülkemizi terör örgütleriyle ilişkili gösteren yardım edildiğini iddia eden içeriklerin tespit edildiğini, bu içeriklerin ülke mahkemelerince kaldırılması talebinde bulunduğunu fakat Vikipedi yöneticilerinin bu içeriklerin kendileri tarafından oluşturulmadığı, bu ansiklopedi sitesinin özgür olduğu gibi açıklamalar ile içerikleri kaldırmayacaklarını açıklamaları sonucu ülkemizde BTK tarafından Wikipedia’ya erişim engeli konuldu. Konulan bu erişim engelinden sonra artık ülkemizde internet kullanıcıları tarafından siteye direk olarak erişim imkanı yok.
https://www.teknodirek.com/wikipediaya-nasil-girilir-vikipedi-erisme-2018/

Post a Comment